سند امنیت غذایی کشور تدوین می‌شود
SuperUser Account
/ دسته ها: اخبار استان

سند امنیت غذایی کشور تدوین می‌شود

مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: اخیراً شورای عالی انقلاب فرهنگی با کمک وزارت جهاد کشاورزی در حال تنظیم و تهیه سند امنیت غذایی هستند که جلسات آن شروع شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، اسکند زند مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مرجع ملی کنوانسیون تنوع زیستی در وبینار روز جهانی غذا که امروز چهارشنبه در سالن شهیدان نعمتی جم برگزار شد، اظهار کرد: امنیت غذایی پیش از امنیت دفاعی و نظامی حائز اهمیت است و در بسیاری از کشورها، امنیت غذایی اولویت اصلی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: در گذشته از مزرعه تا سفره مطرح بود و امروز از مزرعه تا سلول مورد توجه قرار دارد.

زند در رابطه با تعریف فائو از امنیت غذایی خاطرنشان کرد: فائو در سال ۲۰۱۹ امنیت غذایی را در سه بخش مطرح کرد، دسترسی راحت به غذا از نظر کمیت و کیفیت در سطح عالی، امنیت غذایی متوسط که به غذای باکیفیت دسترسی ندارد و ناامنی غذایی که تا چند روز بی غذایی را شامل می‌شود.

وی افزود: در سال ۲۰۱۵ ناامنی غذایی در  ۱۰ و ۶ دهم جمعیت جهان وجود داشت که این میزان در سال ۲۰۱۹ به ۱۰ و ۸ دهم جمعیت جهان رسید و روند افزایشی به خود گرفته است، بنابراین ما باید امنیت غذایی را در اولویت قرار دهیم.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با وضعیت امنیت غذایی در ایران گفت: اخیراً شورای عالی انقلاب فرهنگی با کمک وزارت جهاد کشاورزی در حال تنظیم و تهیه سند امنیت غذایی هستند که جلسات آن شروع شده است.

وی با اشاره به این که در چهار سال گذشته پروژه "امنیت غذایی کشور تا ۲۰۵۰ " را با ۲۴ طرح به انجام رسانده‌ایم، اذعان کرد: در این پروژه در سال۲۰۳۰  جمعیت ایران ۹۳ میلیون نفر و در سال ۲۰۵۰ ، ۱۰۳ میلیون نفر پیش‌بینی شده و نیاز غذایی کشور در سال ۲۰۵۰ حدود ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

زند عنوان کرد: کاهش ضایعات باید یکی از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی باشد، همچنین تهیه الگوی مصرف باید مد نظر قرار گیرد که با این کار بخش زیادی از مشکلات کشاورزی کشور حل خواهد شد.

مطلب قبلی تولید محصولات گواهی شده در راستای تأمین امنیت غذایی کشور
مطلب بعدی تولید ۱۲۰ تن سیست آرتمیا در آذربایجان غربی
Print
29

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

دی ان ان